ÜRÜN DETAY

Dirmil Mutfak Dolap İmalatı - Mutfak Yenileme


Ürün Kodu: 2902
Fiyat: Girilmedi

Mutfak Dolabı ve Mutfak Tadilatı -Yenileme

Gelişen teknoloji evlerimizde en çok mutfakların değişmesine, yenilenmesine sebeb olmuştur. 30 yıl önce , evlerde mutfak bölmesi olan hane sayısı %40 oranlarındayken, bugün evlerimizin merkezi, olmazsa olmazı olarak mutfaklarımızı söylüyoruz.

Evin kokusunu, huzuru, samimiyetini, mutluluğunu ve sağlığını mutfakla özdeşleştiriyor, mutfaklarımızı baş tacı ediyoruz. Mutfak bu denli önemli bir konuyken, onun en iyi şekilde tasarlanmış, kullanım rahatlığı ve temizlik kolaylığı olan bir mekana çevrilmesi kaçınılmazdır. Özellikle bayanların, gurme beylerin ve sürekli acıkan çocuklarımızın bu alanda huzur bulması, tüm ev nüfusunun bu alanda toplanması, mutfakları evlerin en önemli mekanı kılıyor. Fonksiyonelliği yüksek  mutfak dolaplarımız, ayrıntılarla tasarlanmış iç hacimler, küçük detaylarla bezenmiş modüller, bir mutfağı cazibe merkezi haline dönüştürür. İstediğiniz, hayalini kurduğunuz mutfaklar firmamız garantisiyle evlerinize stili ve huzuru taşıyor.

Dolapların yan yana dizilmesinden öte, ergonomi ve mutfak davranış biçimlerinin tasarımda öne çıktığı mükemmel kişiye özel mutfaklar üretiyoruz. Mutfak için estetik ve ergonomiyi öne çıkarıyoruz.

Hayalinizdeki mutfağı mimarlarımızla beraber tasarladıktan sonra ,tesisat(su,elektrik,doğalgaz) hatlarınızda yapılması gereken yenilik ve revizeleri , duvar ve zemin dekorasyonu hizmetlerini sunmaktayız. Mimar , mühendis ve ustalarımız hayalinizdeki mutfağa kavuşmanızda büyük bir titizlikle çalışmaktadırlar.

Mutfak imalatında kaliteli malzeme ve aksesuarlardan kesinlikle taviz vermiyoruz. Mutfağınızı yenilemek için uzman kadroya ve profosyonel atölyeye sahibiz. 

- İmalattan önce 3D görsel sunum yapıyoruz.
- Gövde olarak MDF lam kullanıyoruz.
- Çekmecelerde mandallı stoplu ray kullanıyoruz.
- Kapaklarda frenli menteşe kullanıyoruz. 
- Mutfak dolaplarında görünen tüm yüzeylerde bütünlük ve estetik sağlaması için seçilen kapak malzemesini kullanıyoruz.

Size özel tasarımlar ve ürünler için internet sitemizden ya da telefon aracılığıyla bizimle irtibata geçebilir, ücretsiz keşif ve fiyatlandırma talep edebilirsiniz.

Evimizde ailemizle en fazla ve sürekli vakit geçirdiğimiz , en fazla anımız olan yer mutfaklarımızdır. Mutfağınız tamamen istek ve ihtiyaçlarınıza hitap etmeli,ruh sağlığınıza da etki edecek estetik ve dizayn öğelerini barındırmalıdır.Özellikle evin hanımının tam istediği gibi olmalıdır.

Günümüzde mutfaklar, sadece yemek hazırlanıp, yemek yenilen yerler olmaktan öte bir işleve sahip olmuşlardır. Günümüz mutfakları artık yaşam yerleri olarak kullanılırken, keyif alınan, uzun zaman geçirilen mekanlar durumuna gelmiştir. Dolayısı ile mutfak çok daha uzun kullanım ömrüne sahip evin bölümüdür ve bu özel durumu mutfak üzerinde daha fazla özen gerektirir.

Mutfağınız akıllıca yerleştirilmiş alt ve üst dolapları ve kiler dolaplarıyla size eksiksiz bir şekilde hizmet eder.
Size özel üretilen dolaplarla hem erzak ve mutfak malzemelerinizi sağlıklı ve derli toplu bir şekilde saklarsınız, hem de gözünüze ve kalbinize hitap eden renk ve estetik tasarımıyla zevkinizi sergilersiniz.

Kaden Yapı, düşlediğiniz konfor ve donanıma sahip mutfak hayalinizi en kısa sürede gerçekleştirecektir.


Etiketler: ,